YUR

Baumgardt & Brökling Advocaten.

Gevestigd nabij het Europoort/ Botlek-gebied te Spijkenisse, het toonaangevende advocatenkantoor voor:

* Professionele zakelijke dienstverlening
* Gedegen juridisch advies op specialistisch niveau
* Procesvoering
* Vertrouwelijkheid, rechtvaardigheid en integriteit
* Concurrerende en transparante tarieven voor specialistisch advies.

Bezoek onze website en/of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 


Over YUR

Baumgardt & Brökling Advocaten onderscheidt zich doordat op alle vakgebieden die wij aanbieden specialisten worden ingezet. De behandelend of begeleidend advocaat heeft een specialisatieopleiding gevolgd en binnen kantoor kan dan ook op een professionele wijze worden geadviseerd.

Wij onderscheiden ons tevens in onze zeer concurrerende prijs / kwaliteit verhouding, u verkrijgt een ervaren behandelaar met gespecialiseerde kennis tegen standaardtarieven.

Verder bieden wij dienstverlening aan in de vorm van management- ondersteuning tijdens periodieke overleggen, ook in situaties waarin nog geen juridisch geschil aanwezig is, ter voorkoming daarvan en teneinde onze cliënten in staat te stellen strategische beslissingen te maken.

De grootste sectie van het kantoor richt zich op behandeling van het Ondernemingsrecht, Contractenrecht, Arbeidsrecht, Insolventierecht en Vervoersrecht. Als zakelijke partner staan wij u graag terzijde bij advisering over bedrijfsjuridische en ondernemersrechtelijke vraagstukken.

Wij streven door deze advisering vooraf conflicten en procedures voor u te voorkomen.

Mocht het toch tot een procedure komen, dan kunt u er van op aan dat u een gedegen en ervaren procesleiding verkrijgt. Wij stellen ons speciaal op als sparringpartner voor decisionmakers en willen u graag adviseren voordat u een beslissing op managementniveau neemt. Tevens verzorgen wij workshops voor u waarin wij afdelingsgericht praktijkadviezen geven op juridisch gebied.

Naast de genoemde rechtsgebieden bestrijken onze gespecialiseerde advocaten ook het Familierecht en het Strafrecht in al haar facetten.