CheckMark labrecruitment

Recruitment Laboratorium professionals

Sinds de oprichting in 1996 heeft CheckMark zich ontwikkeld tot een grote speler in de laboratorium nichemarkt van detachering en werving & selectie. CheckMark is een flexibele organisatie die snel kan reageren op marktsituaties. Persoonlijke benadering en intensieve kennis van vakgebied, klant en bedrijfsprocessen staan hierbij centraal.
Wij zijn nuchter en praten liever over reële opties dan mooie beloftes. Deze aanpak heeft geleid tot een solide relatie met onze klanten. Met name door mond-tot-mond reclame en gezamenlijke arbeidsmarktprofilering in samenspraak met onze klanten zijn we de afgelopen 15 jaar uitgroeid tot de grootste recruiter binnen de branche.

CheckMark creëert een effectieve combinatie van detachering en werving & selectie, waardoor wij een interessante 'all-inn supplier' zijn voor zowel tijdelijke als vaste vacatures in en rond het lab. Deze positie kan vaak door gebrek aan specialisatie onvoldoende door de generieke uitzendbureau's worden waargemaakt. Als preferred supplier maken wij heldere, duidelijke en resultaatgerichte afspraken en werken wij volgens vooraf afgestemde procedures samen met HR-afdelingen en labmanagers.

 


Over CheckMark labrecruitment

CheckMark specialiseert zich al meer dan 16 jaar in werving & selectie en detachering van MBO'ers, HBO'ers en academici met een laboratoriumachtergrond. Wij bemiddelen zowel starters als ervaren professionals. Wij werken voornamelijk voor de grote gerenommeerde laboratoria van multinationals, maar ook voor onderzoeksinstituten, contractlabs, (semi) overheidsinstellingen, verkooporganisaties en ziekenhuizen.
Onze kracht ligt in het opbouwen van een lange termijn relatie met onze klanten die zich kenmerkt door vertrouwen, efficiency, kostenreductie en een gezamenlijke arbeidsmarktprofilering.

We zijn een toonaangevende en trendzettende recruiter. Wij geven innovatieve impulsen aan personeelsbemiddeling in de branche. Sinds 2001 investeren wij in het Analist Development Program, het HBO-carrière programma voor topstarters op de arbeidsmarkt.
Wij worden met grote regelmaat gevraagd voor het geven van presentaties en workshops voor hogescholen, de KNCV, het NVML, het Instrument, BioCareerEvent, Career Expo, het Element etc.
Verder organiseren wij sinds 1998 het KennisPlatform LabManagers, waardoor wij optimaal betrokken zijn bij ontwikkelingen in de branche. Het KennisPlatform LabManagers is sinds november 2005 een officieel orgaan van de KNCV (Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging).

Het CheckMark-kantoorteam, bestaande uit 12 teamleden, zorgt gezamenlijk voor een succesvolle match. In 'de buitendienst' beschikken wij over ruim 90 labprofessionals die op detacheringbasis werken bij onze opdrachtgevers. Hoofdvestiging Gouda, bijkantoren in Hoogvliet (op de Gadering) en Zuidland.